ТАЙВЕК ГРИВНИ ЗА ДОСТЪП 25ММ, С ПЪЛНОЦВЕТЕН ПЕЧАТ

 

Контролните гривни за достъп се използват за идентификация на определени хора сред големи групи. Сигурността на всяко публично събитие, концерт или мероприятие зависи от това до различните зони да имат достъп само определени лица. 

Чрез гривните за достъп, може лесно да се разграничават посетители от VIP гости, както и самите изпълнители и технически служители. 

С контролните гривни за достъп от тайвек материя се осигурява по-лесен, сигурен и удобен пропусквателен режим при организиране на мероприятия, в хотелските услуги, басейни, казина, спортни мероприятия, болници и др, на добра цена спрямо свеждането на неоторизиран достъп до минимум. 

  • Тайвек материята е здрава, водоустойчива и неразтеглива.
  • Всяка гривна носи пореден номер, който позволява и по-стриктен контрол при необходимост и прави броенето и отчета максимално лесни. 
  • Начина на залепване прави невъзможно отлепването на гривната без тя да бъде разрушена, като това прави възможна единствено еднократната й употреба.
  • Богато разнообразие от цветове на гривните
  • Размери: 2.5см ширина, 25см дължина
  • Препоръчителни за събития с продължителност от 1 до 3 дни, както и за клубове, басейни, сауни, аквапаркове, фестивали и други
  • Пълноцветен печат на дизайн, лого и/или текст в заводски условия по специална технология и с висококачествени, водоустойчиви бои

За поръчка необходимо да предоставите графичен файл във векторен формат, на текста, логото или друго, което желаете да се напечата. Поддържани формати: всички версии на .AI (Adobe Illustrator), .EPS и .PDF. Прикачете изображението при завършване на поръчката или използвайте нашата контакт форма.

Пълноцветен печат е препоръчително да се прави само върху бели гривни! При печат върху друг цвят основа са възможни отклонения в цветовете на печата!

Изберете първо обема на поръчката си, за да дефинирате единичната цена и въведете общия брой, който искате да закупите. Минималното количество, което можете да поръчате от един цвят е 500 броя. За количества над 20000 бр. направете запитване по телефон, e-mail или чрез нашата контакт форма.

Сроковете за доставка можете да видите тук.

Цената за 25мм тайвек гривни с пълноцветен печат се определя спрямо броя на цветовете върху изображението, което се печата. Направете запитване за Вашата индивидуална оферта!

 

Цена по запитване (моля попълнете формата)


Код: T25FP

Обади се Пиши ни