Доставка


След като изберете продукт от каталога ни и завършите поръчката си, ние ще се свържем с Вас на посочения телефон за контакт. Стараем се да изпратим продукта максимално бързо до Вас. Информация за статуса ѝ ще получавате по e-mail и SMS. По-долу може да се запознаете подробно със специфичните срокове за производство и доставка на различните продукти. 

Доставките се извършват чрез куриерска фирма ЕКОНТ до техен офис или с куриерска фирма СПИДИ до личен адрес или техен офис. 

Поръчките доставяме до куриерски офис или адрес срещу 4.99лв. Безплатна доставка за поръчки над 200лв. 
(За много тежки и обемни пратки, цената за доставка се изчислява допълнително.)

Закупена стока може да бъде върната в срок от 14 работни дни от получаването, ако не е ползвана, с нарушен търговски вид и при всички други условия от Закона за Защита на Потребителя. Разноските по връщането на стоката са за сметка на купувача!
Поръчки с персонализация не подлежат на връщане! 

Не разпечатвайте и не ползвайте продукта в случай, че възнамерявате да се откажете от поръчката си!

 

Доставката на Вашата поръчка ще се извърши в няколко стъпки:

  • Задаване на поръчката от уеб сайта. След като финализирате своята поръчка, Вие ще получите автоматичен имейл с номера, под който тя е записана в нашата система. Поръчката Ви преминава към статус: "Чака потвърждение".
  • Потвърждаване. Наш оператор потвърждава наличност на продуктите и/или подготвя поръчката Ви за заявка към склада. На този етап ще получите SMS на указания в поръчката номер, както и потвърдителен имейл. Поръчката Ви преминава към статус: "Потвърдена".
  • В случай на проблем с поръчката Ви, ще получите имейл/SMS известие за забавяне в международния транспорт, изчерпана наличност или нужда от допълнителни уточнения.
  • Обработване. Поръчката Ви се заявява към печатницата, като от този момент нататък промени по нея не могат да бъдат правени. Поръчката Ви преминава към статус: "Обработване", за което ще бъдете уведомени по имейл.  При форсмажорни обстоятелства поръчката може да претърпи актиуализиране на сроковете за доставка, за което ще бъдете своевременно уведомени.
  • Подготвяне. При пристигане на Вашата поръчка в наш офис, тя ще премине към статус "Подготвя се за доставка". За този статус получавате автоматичен имейл.
  • Доставка. Поръчката Ви се изпраща с експресна куриерска услуга (и наложен платеж, ако не е предплатена по банка). Статусът ѝ става "Предадена на куриер", за което ще получите SMS известие на указания в поръчката номер, както и автоматичен имейл. Следва поръчката Ви да бъде доставена спрямо графика на куриерската служба. За повечето градове това е на следващия ден.

Срокове за производство и доставка

Едноцветни тайвек гривни за достъп 19мм:
- Налични цветове - 1 раб. ден
- Всички останали - 3-5 раб. дни в зависимост от количеството

Едноцветни тайвек гривни за достъп 25мм:
- По заявка - 3-5 раб. дни в зависимост от количеството

Тайвек гривни с едноцветен печат:
- По заявка - 3-10 раб. дни в зависимост от количеството

Тайвек гривни с пълноцветен печат:
- По заявка - 5-10 раб. дни в зависимост от количеството

Едноцветни ламинирани гривни:
- По заявка - 3-5 раб. дни в зависимост от количеството

Ламинирани гривни с едноцветен печат:
- По заявка - 7-14 раб. дни в зависимост от количеството

Едноцвтни гривни от винил:
- По заявка - 5-7 раб. дни в зависимост от количеството

Гривни от винил с едноцветен печат:
- По заявка - 7-14 раб. дни в зависимост от количеството

Гривни от текстил:
- По заявка - 5-14 раб. дни в зависимост от количеството

Гривни от силикон и други:
- По заявка - свържете се с нас 

Всички срокове започват да текат в момента, в който потвърдим поръчката, а не от нейното задаване! (което означава да са уточнени всички детайли по дизайна и доставката, да сме получили файловете във векторен формат, да е получено плащане) 
Поръчки подаваме към печатницата до 13ч., поръчки с налични продукти изпращаме в същия ден, ако поръчката е потвърдена до 17ч. 


Обади се Пиши ни