ТАЙВЕК ГРИВНИ ЗА ДОСТЪП 25ММ, С ПЕЧАТ UV/NEON


Контролните гривни за достъп се използват за идентификация на определени хора сред големи групи. Сигурността на всяко публично събитие, концерт или мероприятие зависи от това до различните зони да имат достъп само определени лица. 

Чрез гривните за достъп, може лесно да се разграничават посетители от VIP гости, както и самите изпълнители и технически служители. 

С контролните гривни за достъп от тайвек материя се осигурява по-лесен, сигурен и удобен пропусквателен режим при организиране на мероприятия, в хотелските услуги, басейни, казина, спортни мероприятия, болници и др, на добра цена спрямо свеждането на неоторизиран достъп до минимум. 

  • Тайвек материята е здрава, водоустойчива и неразтеглива.
  • Всяка гривна носи пореден номер, който позволява и по-стриктен контрол при необходимост и прави броенето и отчета максимално лесни. 
  • Начина на залепване прави невъзможно отлепването на гривната без тя да бъде разрушена, като това прави възможна единствено еднократната й употреба.
  • Богато разнообразие от цветове на гривните
  • Размери: 2.5см ширина, 25см дължина
  • Препоръчителни за събития с продължителност от 1 до 3 дни, както и за клубове, басейни, сауни, аквапаркове, фестивали и други
  • Печат с UV или Neon мастило на лого и/или текст в заводски условия по специална технология и с висококачествени, водоустойчиви бои

За поръчка необходимо да предоставите графичен файл във векторен формат, на текста, логото или друго, което желаете да се напечата. Поддържани формати: всички версии на .AI (Adobe Illustrator), .EPS и .PDF. Прикачете изображението при завършване на поръчката или използвайте нашата контакт форма.

При печат на текст върху гривните е достатъчно да запишете текста и да посочите име на шрифт като коментар към поръчката.

Сроковете за доставка можете да видите тук

Забележка: Поради индивидуалните характеристики на Вашия монитор е възможно цветът на гривните леко да се различава от действителния.

Цена по запитване (моля попълнете формата)


Код: T25UV

Обади се Пиши ни