ТАЙВЕК ГРИВНИ ЗА ДОСТЪП 25ММ, С ЕДНОЦВЕТЕН ПЕЧАТ

 

Контролните гривни за достъп се използват за идентификация на определени хора сред големи групи. Сигурността на всяко публично събитие, концерт или мероприятие зависи от това до различните зони да имат достъп само определени лица. 

Чрез гривните за достъп, може лесно да се разграничават посетители от VIP гости, както и самите изпълнители и технически служители. 

С контролните гривни за достъп от тайвек материя се осигурява по-лесен, сигурен и удобен пропусквателен режим при организиране на мероприятия, в хотелските услуги, басейни, казина, спортни мероприятия, болници и др, на добра цена спрямо свеждането на неоторизиран достъп до минимум. 

  • Тайвек материята е здрава, водоустойчива и неразтеглива.
  • Всяка гривна носи пореден номер, който позволява и по-стриктен контрол при необходимост и прави броенето и отчета максимално лесни. 
  • Начина на залепване прави невъзможно отлепването на гривната без тя да бъде разрушена, като това прави възможна единствено еднократната й употреба.
  • Богато разнообразие от цветове на гривните
  • Размери: 2.5см ширина, 25см дължина
  • Препоръчителни за събития с продължителност от 1 до 3 дни, както и за клубове, басейни, сауни, аквапаркове, фестивали и други
  • Едноцветен печат на лого и/или текст в заводски условия по специална технология и с висококачествени, водоустойчиви бои

За поръчка необходимо да предоставите графичен файл във векторен формат, на текста, логото или друго, което желаете да се напечата. Поддържани формати: всички версии на .AI (Adobe Illustrator), .EPS и .PDF. Прикачете изображението при завършване на поръчката или използвайте нашата контакт форма.

При печат на текст върху гривните е достатъчно да запишете текста и да посочите име на шрифт като коментар към поръчката.

Предложените по-долу цени са с включен едноцветен печат на лого и/или текст върху гривните и предпечатна подготовка за 1 вид печат! IDPORTAL си запазва правото да начислява допълнителна такса за предпечатна подготовка на повече от един вид печат според спецификите на поръчката, уведомявайки клиента своевременно.

Изберете първо обема на поръчката си, за да дефинирате единичната цена, след това изберете цвета на желаните от Вас контролни гривни за достъп и накрая въведете общия брой, който искате да закупите. Минималното количество, което можете да поръчате от един цвят е 500 броя.

За количества под 500 бр. и над 20000 бр. и/или при необходимост от специална номерация, QR кодове или баркодове за засилване на сигурността - направете запитване по телефон или e-mail.

Сроковете за доставка можете да видите тук

Забележка: Поради индивидуалните характеристики на Вашия монитор е възможно цветът на гривните леко да се различава от действителния.

 

 

Стандартна цена: 0.00лв.
Цена (с ДДС):
0.24лв.

Код: T25P

Обади се Пиши ни