ТАЙВЕК ГРИВНИ ЗА ДОСТЪП 19ММ, ЕДНОЦВЕТНИ

 

Контролните гривни за достъп се използват за идентификация на определени хора сред големи групи. Сигурността на всяко публично събитие, концерт или мероприятие зависи от това до различните зони да имат достъп само определени лица. 

Чрез гривните за достъп, може лесно да се разграничават посетители от VIP гости, както и самите изпълнители и технически служители. 

С контролните гривни за достъп от тайвек материя се осигурява по-лесен, сигурен и удобен пропусквателен режим при организиране на мероприятия, в хотелските услуги, басейни, казина, спортни мероприятия, болници и др, на добра цена спрямо свеждането на неоторизиран достъп до минимум. 

  • Тайвек материята е здрава, водоустойчива и неразтеглива.
  • Всяка гривна носи пореден номер, който позволява и по-стриктен контрол при необходимост и прави броенето и отчета максимално лесни. 
  • Начина на залепване прави невъзможно отлепването на гривната без тя да бъде разрушена, като това прави възможна единствено еднократната й употреба.
  • Богато разнообразие от цветове на гривните
  • Размери: 1.9см ширина, 25см дължина
  • Препоръчителни за събития с продължителност от 1 до 3 дни, както и за клубове, басейни, сауни, аквапаркове, фестивали и други


Предложените по-долу цени са за едноцветни гривни без печат.

Изберете първо обема на поръчката си, за да дефинирате единичната цена, след това изберете цвета на желаните от Вас контролни гривни за достъп и накрая въведете общия брой, който искате да закупите. Минималното количество, което можете да поръчате от един цвят е 500 броя. Общото количество трябва да бъде кратно на 100.

За количества под 500 бр. и над 20000 бр. - направете запитване по телефон или e-mail.

Сроковете за доставка можете да видите тук. 

Забележка: Поради индивидуалните характеристики на Вашия монитор е възможно цветът на гривните леко да се различава от действителния.

 

Стандартна цена: 0.00лв.
Цена (с ДДС):
0.14лв.

Код: T19

Обади се Пиши ни