СИЛИКОНОВИ ГРИВНИ С ПЕЧАТ

 

Гривните за достъп се използват за идентификация на определени хора сред големи групи. Сигурността на всяко публично събитие, концерт или мероприятие зависи от това до различните зони да имат достъп само определени лица. Чрез гривните за достъп, може лесно да се разграничават посетителите от VIP гостите, както и самите изпълнители и техническите служители. С гривни за достъп, се осигурява по-лесен, сигурен и удобен пропускателен контрол при организиране на мероприятия, в хотелските услуги, басейни, казина, спортни мероприятия, болници и др.

Когато силиконовите гривни се ползват за контрол на достъп трябва да се вземе предвид, че силиконовата материя е разтеглива и позволява гривната да бъде сваляна и ползвана многократно. По този начин става приложима, само когато евентуалното предаване на гривната от един човек на друг или повторната употреба не биха могли да се отразят негативно върху сигурността на събитието. За по-стриктен контрол на достъпа препоръчваме останалите типове гривни, които се разрушават при сваляне.  За сметка на сигурността останалите приложения на силиконовите гривни са многобройни: може да се използват за реклама, PR кампании, като аксесоар за клубна принадлежност, спомен от събитието и др.

  • Богат избор от цветове
  • Два размера: 20 см. (подходящ за възрастни) 18 см. (подходящ за деца)
  • Възможности за печат - релефен вдлъбнат, релефен изпъкнал, офсетов, с цвят или без, всякякви комбинации от предходните

 

Минимално количество за поръчка - 500бр.

Сроковете за доставка можете да видите тук.

Цена по запитване (моля попълнете формата)


Код: SILICONEP

Обади се Пиши ни