ЛАМИНИРАНИ (ПЛАСТМАСОВИ) ГРИВНИ ЗА ДОСТЪП, С ЕДНОЦВЕТЕН ПЕЧАТ

 

Ламинираните гривни са изработени от 3 споени слоя лека пластмаса със закопчалка тип "тик-так" и дупки за регулиране на дължината (за различни размери на китката). От съображения за безопасност, гривните от този тип се чупят при силно дърпане, за да се избегне нараняване на ръката в случай, че гривната се закачи за нещо. 

Удобни за носене, пластмасовите гривни са предпочитан метод на маркиране достъпа на 'all-inclusive' хотели, медицински учреждения, гостите на Вашият спортен комплекс, конференции, аквапаркове - идеални за по-голяма продължителност на престоя или спортни мероприятия на открито.

  • С голяма водоустойчивост и издържливост на опън.
  • Изключително лесни за поставяне.
  • Подходящи за по-продължителни събития или престой
  • Най-предпочитаният тип гривни в хотелиерството (за All Inclusive)
  • Висококачествен едноцветен печат на лого или текст в заводски условия
  • Богата гама от цветове

За поръчка необходимо да предоставите графичен файл във векторен формат, на текста, логото или друго, което желаете да се напечата. Поддържани формати: всички версии на .AI (Adobe Illustrator), .EPS и .PDF. Прикачете изображението при завършване на поръчката или използвайте нашата контакт форма.

При печат на текст върху гривните е достатъчно да запишете текста и да посочите име на шрифт при завършване на поръчката.

Предложените по-долу цени са с включен едноцветен печат на лого и/или текст върху гривните и предпечатна подготовка за 1 вид печат! IDPORTAL си запазва правото да начислява допълнителна такса за предпечатна подготовка на повече от един вид печат според спецификите на поръчката, уведомявайки клиента своевременно.

Изберете първо обема на поръчката си, за да дефинирате единичната цена, след това изберете цвета на желаните от Вас контролни гривни за достъп и накрая въведете общия брой, който искате да закупите. Минималното количество, което можете да поръчате от един цвят е 500 броя.

За количества под 500 бр. и над 20000 бр. - направете запитване по телефон или e-mail.

Сроковете за доставка можете да видите тук

Забележка: Поради индивидуалните характеристики на Вашия монитор е възможно цветът на гривните леко да се различава от действителния.

 

 

Стандартна цена: 0.00лв.
Цена (с ДДС):
0.39лв.

Код: PVCP

Обади се Пиши ни