ЛАМИНИРАНИ (ПЛАСТМАСОВИ) ГРИВНИ ЗА ДОСТЪП, ЕДНОЦВЕТНИ

 

Ламинираните гривни са изработени от 3 споени слоя лека пластмаса със закопчалка тип "тик-так" и дупки за регулиране на дължината (за различни размери на китката). Гривната не може да бъде разкопчана без да се счупи закопчалката. От съображения за безопасност, гривните от този тип се чупят при силно дърпане, за да се избегне нараняване на ръката в случай, че гривната се закачи за нещо. Предлагат се в богата гама от неонови и обикновени цветове както и различни шарки.

Удобни за носене, пластмасовите гривни са предпочитан метод на маркиране достъпа на 'all-inclusive' хотели, медицински учреждения, гостите на Вашия спортен комплекс, конференции, аквапаркове - идеални за по-голяма продължителност на престоя или спортни мероприятия на открито.

  • С възможност за допълнителен печат и/или поредна номерация.
  • С голяма водоустойчивост и издържливост на опън.
  • Изключително лесни за поставяне.
  • Подходящи за по-продължителни събития или престой

Изберете първо обема на поръчката си, за да дефинирате единичната цена и въведете общия брой, който искате да закупите. Минималното количество, което можете да поръчате от един цвят е 500 броя. За количества над 20000 бр. направете запитване по телефон, e-mail или чрез нашата контакт форма.

Сроковете за доставка можете да видите тук

Забележка: Поради индивидуалните характеристики на Вашия монитор е възможно цветът на гривните леко да се различава от действителния.

 

 

Стандартна цена: 0.00лв.
Цена (с ДДС):
0.33лв.

Код: PVC

Обади се Пиши ни