ГРИВНИ ЗА ДОСТЪП ОТ ВИНИЛ, С ЕДНОЦВЕТЕН ПЕЧАТ

 

Гривните от винил са подобни на ламинираните гривни, със съществена разлика в мекотата на материала, със закопчалка тип "тик-так" и дупки за регулиране на дължината (за различни размери на китката). От съображения за безопасност, гривните от този тип се късат при силно дърпане, за да се избегне нараняване на ръката в случай, че гривната се закачи за нещо. Предлагат се в богата гама от неонови и обикновени цветове.

Удобни за носене, гривните от винил са предпочитан метод на маркиране достъпа на 'all-inclusive' хотели, медицински учреждения, гостите на Вашият спортен комплекс, конференции, аквапаркове - идеални за по-голяма продължителност на престоя или спортни мероприятия на открито.

  • Изключително мек материал
  • С голяма водоустойчивост и издържливост на опън
  • Изключително лесни за поставяне
  • Подходящи за по-продължителни събития или престой
  • Най-предпочитаният тип гривни в хотелиерството (за All Inclusive)
  • Висококачествен едноцветен печат на лого или текст в заводски условия

За поръчка необходимо да предоставите графичен файл във векторен формат, на текста, логото или друго, което желаете да се напечата. Поддържани формати: всички версии на .AI (Adobe Illustrator), .EPS и .PDF. Прикачете изображението при завършване на поръчката или използвайте нашата контакт форма.

При печат на текст върху гривните е достатъчно да запишете текста и да посочите име на шрифт при завършване на поръчката.

Предложените по-долу цени са с включен едноцветен печат на лого и/или текст върху гривните и предпечатна подготовка за 1 вид печат! IDPORTAL си запазва правото да начислява допълнителна такса за предпечатна подготовка на повече от един вид печат според спецификите на поръчката, уведомявайки клиента своевременно.

Изберете първо обема на поръчката си, за да дефинирате единичната цена, след това изберете цвета на желаните от Вас контролни гривни за достъп и накрая въведете общия брой, който искате да закупите. Минималното количество, което можете да поръчате от един цвят е 500 броя.

За количества под 500 бр. и над 20000 бр. - направете запитване по телефон или e-mail.

Сроковете за доставка можете да видите тук

Забележка: Поради индивидуалните характеристики на Вашия монитор е възможно цветът на гривните леко да се различава от действителния.

 

 

Цена по запитване (моля попълнете формата)


Код: VINYLP

Обади се Пиши ни