ГРИВНИ ЗА ДОСТЪП ОТ ВИНИЛ, ЕДНОЦВЕТНИ

 

Гривните от винил са подобни на ламинираните гривни, със съществена разлика в мекотата на материала, със закопчалка тип "тик-так" и дупки за регулиране на дължината (за различни размери на китката). От съображения за безопасност, гривните от този тип се късат при силно дърпане, за да се избегне нараняване на ръката в случай, че гривната се закачи за нещо. Предлагат се в богата гама от неонови и обикновени цветове.

Удобни за носене, гривните от винил са предпочитан метод на маркиране достъпа на 'all-inclusive' хотели, медицински учреждения, гостите на Вашият спортен комплекс, конференции, аквапаркове - идеални за по-голяма продължителност на престоя или спортни мероприятия на открито.

  • Изключително мек материал
  • С голяма водоустойчивост и издържливост на опън
  • Изключително лесни за поставяне
  • Подходящи за по-продължителни събития или престой

Предложените по-долу цени са за едноцветни гривни без печат.

Изберете първо обема на поръчката си, за да дефинирате единичната цена, след това изберете цвета на желаните от Вас контролни гривни за достъп и накрая въведете общия брой, който искате да закупите. Минималното количество, което можете да поръчате от един цвят е 500 броя. Общото количество трябва да бъде кратно на 100.

За количества под 500 бр. и над 20000 бр. - направете запитване по телефон или e-mail.

Сроковете за доставка можете да видите тук. 

Забележка: Поради индивидуалните характеристики на Вашия монитор е възможно цветът на гривните леко да се различава от действителния.

 

 

Цена по запитване (моля попълнете формата)


Код: VINYL

Обади се Пиши ни